Magazin > VIP
175 ogledov

Napadli Damjana Murka

1/2
Žurnal24 main
Že dolgo je znano, da se Damjan Murko ne razume najbolje s skupino Rogoški slavčki. Tokrat se je med njimi vnel prepir, eden izmed slavčkov pa ga je celo fizično napadel.
Med Damjanom Murkom in skupino Rogoški slavčki so že nekaj časa trenja. Vir nesoglasij naj bi bila izbira imena skupine iz Rogoze. Murko namreč trdi, da je "v Sloveniji en slavček več kot dovolj" .

Po enem izmed nastopov so bili v garderobi zbrani člani skupine Rogoški slavčki, člani skupine Skater in seveda Damjan Murko. Znova je prišlo do besednih dvobojev, tokrat pa tudi do fizičnega obračunavanja. Damjana je najprej napadel Roman iz Rogoških slavčkov, kasneje pa se je vmešal tudi Samči iz skupine Skater.

Murko je za zurnal24.si povedal: "Zdi se mi, da je to na pragu primitivizma." Murko meni, da so to storili zaradi publicitete, in še dodal, da bo zgodba dobila epilog na sodišču. "Če so to storili zaradi ene fotografije več v rumenem tisku, sem prepričan, da jo bodo tudi dobili. Sem pa tudi prepričan, da bom tožbo dobil jaz . Oni bodo dobili eno fotografijo, jaz pa par tisoč evrov," je še dodal Murko.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.