Magazin > VIP
9097 ogledov

Napadi na Kate: Nekateri celo, da si je to zaslužila

Kate Middleton Zajem zaslona
Radikalni oboževalci Meghan Markle na spletu sprožili pravi lov na 42-letno princeso Kate.

Po šokantni diagnozi in stiskah zadnjih nekaj tednov, princesa Kate trenutno poskuša najti mir in tišino v Anmer Hallu ter preživeti kakovosten čas s svojo družino. Medtem pa so radikalni oboževalci Meghan na spletu že sprožili pravi lov na 42-letno princeso. 

Kot je poročal britanski časopis The Sun, postaja spletno ustrahovanje princese Kate vse bolj očitno. Za obrekljivimi trditvami pa stojijo oboževalci Katine svakinje Meghan. Troli namreč trdijo, da Katin videoposnetek, ni resničen. Potem ko je žena princa Williama prejšnji teden objavila pogumen videoposnetek, v katerem je javno spregovorila o svoji bolezni, je objava, ki prikazuje isti posnetek, zaokrožila na profilu "Sussex Squad". Le, da je Katin obraz zamenjal obraz vojvodinje Meghan. Razlog: Spletni troli so želeli dokazati, da princesin video ni resničen, ampak le ponaredek – posnela naj bi ga umetna inteligenca. "Ali v Britaniji ni vetra? Kako to, da se rože v ozadju ne premikajo. To je umetna inteligenca," trdijo spletni troli.

Sovraštvo in surove teorije

Profil je tudi poln sovražnih sporočil in teorij zarote. "Kate želim vse, kar si je želela za Meghan," so ustvarjalci "Sussex Squada" delili objavo oboževalca Meghan Markle. To izjavo so komentirali z besedami: "Po vsem peklu, skozi katerega je Kate spravila Meghan in jo še spravlja, je, kot da doživlja karmo zaradi bolečine, ki jo je povzročila Meghan. Čeprav si nikoli ne bi želeli, da bi imela raka." Ustvarjalci profila očitno želijo nekdanji igralki povrniti okrnjeno podobo, a na račun princese Kate. Šokantno je, da jim sledi na stotine ljudi, ki odobravajo celo najbolj grobe teorije. 

Meghan in Harry molčita

Toda to še ni vse, po poročanju časopisa Sun naj bi celo ameriški podjetnik Christopher Bouzy (48) navijal za ustvarjalce "Sussex Squada". Prav tisti človek, ki je v dokumentarni seriji Harry in Meghan na Netflixu spregovoril proti spletnemu sovraštvu do zakoncev Sussex. Bouzy naj ne bi samo sodeloval v podkastu "Squads", ampak naj bi princa Williama v preteklosti očrnil za "plešastega Muppeta". 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sussex squad (@sussex_squad)

Komentarjev 2
  • Toma 13:56 29.marec 2024.

    To so takšni tipi kot naš E3.

Sorodne novice