Magazin > VIP
29 ogledov

Mutijeva v krempljih davčne inšpekcije

Italijanska igralska diva Ornella je utajala davke, zaradi česar mora državi pla Žurnal24 main
Tudi zvezde utajajo davke, kar zelo dobro vedo italijanski davčni inšpektorji, ki so tokrat razkrinkali Ornello Muti.

Ni prvič, da je italijanska davčna inšpekcija kakšno slavno osebnost razkrila kot davčno utajevalko. Po Valentinu Rossiju in številnih drugih italijanskih estradnih zvezd se je tokrat v njihove lovke ujela igralka Ornella Muti.

Mutijeva, s pravim imenom Francesca Romana Rivelli, bo morala državi poravnati  približno 2,3 milijona evrov davka, ker v devetdesetih letih prejšnjega stoletja ni plačevala davkov italijanski davčni upravi, saj je svoje stalno prebivališče leta 1994 uradno prestavila v Monte Carlo.

Njeni številni nastopi v italijanskih filmih in oddajah, pogosto udeleževanje modnih revij in večerij v Italiji, redno plačevanje varuške v Rimu in številni letalski poleti z redno vrnitvijo v Rim ter pogosta uporaba kreditnih kartic v tujini (Los Angeles, Pariz, New York, Sao Paolo, München in Milano ter nikoli v Monte Carlu) pa dokazujejo, da se je igralka uradno tja zatekla samo zaradi davčnih olajšav in da tam pravzaprav nikoli ni živela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.