Magazin > VIP
90 ogledov

Miss Maribora je izbrana

Tina, Lina in Katarina!
1/10
Žurnal24 main
V soboto so v Šentilju izbrali Miss Maribora 2008 za Miss Slovenije. Naslova najlepše se je razveselila Lina Fekonja.

Dvanajst deklet (deset Štajerk, ena Prekmurka in ena Ljubljančanka) se je potegovalo za vstop v polfinale. Lani je bila na izboru Miss Maribora za najlepšo izbrana Tadeja Ternar, ki je nato postala Miss Slovenije 2007 in je Slovenijo zastopala na lepotnem izboru za najlepšo Zemljanko na Kitajskem.

Dekleta, ki jih je ocenjevala 10-članska žirija, so se predstavila trikrat, tudi v kopalkah. Miss Maribora 2008 je postala devetnajstletna dijakinja Lina Fekonja iz Maribora. Za prvo spremljevalko je žirija izbrala 22-letno Tino Petelin, ki prav tako prihaja iz Maribora. Druga spremljevalka pa je postala 21-letna Katarina Benček iz Ljubljane.

V glasbenem programu so nastopili: Špelca Kleinlercher, 6Pack Čukur, ki je s tekmovalkami pripravil tudi koreografijo, svetovni prvaki v break danceu Cele Attack, skupina Divizion in drugi. Oglejte si fotogalerijo!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.