Magazin > VIP
158 ogledov

Miša hčerko pustila doma in se predajala užitkom

Miša Margan Kocbeck
1/8
Dimas Frolov
Miša Margan Kocbek si je z možem Gorazdom privoščila sanjske medene tedne na Tajskem.

"Po nekaj mesecih sva si končno le privoščila medene tedne. Poročila sva se junija lani in zdaj je bil že čas. Odpotovala sva sama, in sicer za 14 dni na Tajsko, ki je nama zelo priljubljena dežela. Prvič smo bili tako dolgo časa narazen, ampak sem vedela, da je Kiana v dobrih rokah," je o svojem poročnem potovanju in prvi daljši ločitvi od hčerke izdala sanjska ženska Miša Margan ter priznala, ali so bili medeni tedni tudi pri njima z Gorazdom pregovorno strastni: "Pri nama je strast nenehno prisotna. Če sva na Tajskem, pa uživava vse radosti te dežele. Strastno se predajava njihovi kulinariki in njihovem načinu življenja. Uživava, ko sva tako daleč od doma in spoznavava nove kulture."

Miša pa je sanjske trenutke ovekovečila tudi s profesionalnim fotografiranjem v obleki prijateljice, oblikovalke Gordane Grandošek Whiddon.

"Z možem sva na otoku Koh Samui preživljala lepe trenutke in enega sem izkoristila tudi za to, da sem se postavila pred objektiv ukrajinskega fotografa Dimasa Frolova. Želela sem si, da bo obleka za fotografiranje nekaj posebnega in Goga mi je prisluhnila. Tako sem na Tajsko vzela obleko, ki je tehtala kar nekaj kilogramov. Blago je namreč dolgo dobrih deset metrov in sestavljeno iz 4 delov. Potem smo z Dimasom in mojim Gorazdom iskali primerne skale, ki na prvi trenutek niso videti tako visoke, a lahko vam zaupam, da sem zrla kar par metrov v globino razburkanega morja. Ampak je bilo vredno. Ko pogledam sliko vem, da sem naredila nov korak. Da si upam, da dobim krila in poletim," še pravi Miša.