Magazin > VIP
31 ogledov

Mirela izgubila naslov miss

Mirela mora lento miss bikini Laguna predati Dijani Jokić. Žurnal24 main
Mirela Korać je pred kratkim prejela naslov miss Universe, vendar pa je zato zdaj izgubila naslov miss bikini Laguna. Tega zdaj z veseljem predaja Dijani Jokić.
Mirela Korać, ki je v enem letu osvojila kar dva naslova miss, se bo morala enemu odpovedati. "Malce smo drugačni od preostalih tekmovanj, kajti pri nas ima zmagovalka eno leto, da se pripravi in zastopa barve Slovenije na svetovnem izboru Miss Bikini International. Mirela je medtem osvojila še drugi naslov miss, ki pa ji ne dovoljuje zastopanja naših barv 24. junija na Malti," je povedala predstavnica Alma agencije Alma Brdžanović.

Z Mirelo so se tako dogovorili, da naslov miss bikini Laguna preda svoji prvi spremljevalki Dijani Jokić.

Osrečena prva spremljevalka
"Ko so me obvestili, da bom prevzela naslov miss, sem ostala brez besed. Bila sem presenečena in vesela, saj je to odlična priložnost, ki jo bom izkoristila in se potrudila, da bom z njo čim več iztržila in jo unovčila ter dosegla dobre rezultate na Malti," je dejala Dijana.

Mirela, ki je bila zaradi enega naslova miss ob drugega, Dijani želi vso srečo in upa, da se bo dobro uvrstila. "Z veseljem ji predajam naslov, saj zaradi naslova miss Universe in obveznosti, ki jih to tekmovanje prinaša s seboj, žal ne morem zastopati Slovenije na Miss Bikini International 2009,"  je pojasnila.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.