Magazin > VIP
41 ogledov

Miller se je večkrat poskušal ubiti

Wentworth Miller FameFlynet
Zvezdnik Wentworth Miller je priznal, da je imel večkrat v življenju črne misli.

Potem ko je pred dobrima dvema tednoma zvezdnik serije Beg iz zapora Wentworth Miller javno priznal, da je homoseksualec, je zdaj priznal še, da se je zaradi svoje spolne usmerjenosti, ko je bil najstnik, večkrat poskušal ubiti. Skrivnost, da je gej, je bila zanj prevelik pritisk.

Prvič si je poskušal vzeti življenje, ko je imel 15 let. "Vsak dan je bil preizkus in bilo je na tisoče načinov, da pogorim in se izdam, da ne živim po standardih, kaj je sprejemljivo ali kaj normalno. Prvič sem se hotel ubiti pri petnajstih. Počakal sem, da je moja družina odpotovala za konec tedna in sem bil sam doma. Pogoltnil sem škatlico tablet. Ne spomnim se, kaj se je dogajalo naslednjih nekaj dni, vendar se dobro spomnim, da sem bil v ponedeljek zjutraj že na avtobusu za šolo in se pretvarjal, da je vse v redu," je razkril.

Ta poskus menda ni bil edini, s katerim je klical na pomoč. 41-letnik je, kot rečeno, pred kratkim javno priznal, da je gej, to pa je storil zato, ker želi biti vzornik drugim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.