Magazin > VIP
24 ogledov

Mikova sestra padla na ograjo

Mika in Paloma sta zelo navezana druga na drugega, pri njegovem zadnjem albumu j Žurnal24 main
Sestra pop zvezdnika Mika je sinoči z okna z višine 15 metrov padla na ograjo in se hudo poškodovala.

Stilistka Paloma Penniman, sestra Michaela Pennimana, bolj znanega pod imenom Mika, je sinoči sedela na okenski polici v tretjem nadstropju, ko je izgubila ravnotežje in padla na ograjo. Z nogama je obvisela na njej, saj se ji je ena od špic zadrla v nogo. 

Panični Mika, s katerim sta bila pred tem na večerji, je ob 5. uri zjutraj nemudoma poklical reševalce. Na pomoč so priskočili tudi gasilci, ki so morali odrezati del ograje, da so Palomo lahko odpeljali v bolnišnico.

"Na neki način je to kot nočna mora. Paloma je imela danes operacijo trebuha in noge, vendar je še vedno v kritičnem stanju. Mika je znorel od skrbi. Nihče ne ve natančno, kaj se je zgodilo. V nekem trenutku je Paloma sedela na okenski polici, v naslednjem pa je že padla na ograjo," je povedal prijatelj blizu pevca.

Mikov tiskovni predstavnik je danes sporočil, da je pevčeva sestra sicer v kritičnem, a stabilnem stanju. "Družina v teh trenutkih prosi za zasebnost," je še sporočil.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.