Magazin > VIP
7172 ogledov

Melania Trump pokazala rezultat večmesečnega dela

melania trump Profimedia
Prva dama ZDA je že okrasila Belo hišo.

Tiskovna predstavnica Bele hiše Stephanie Grisham je pred kratkim povedala, da prva dama že od junija kuje načrte, kako bo letos okrasila predsedniški dom v Washingtonu. Včeraj je Melania objavila posnetek svojega dela. Letošnji moto se glasi "Prelepa Amerika“, z njim pa se želi Trumpova pokloniti svojemu narodu. "Skupaj bomo praznovali deželo, ki ji ponosno pravimo naš dom,“ je zapisala na Twitterju.

Pri okraševanju so prvi dami pomagali prostovoljci iz vseh kotičkov ZDA. "Hvala za vaš čas, navdušenje in predanost. Poskrbeli ste, da se je duh miru in veselja razširil po zgodovinskih sobanah in hodnikih ljudskega hrama,“ se jim je Melania zahvalila. 

melania trump | Avtor: Profimedia Profimedia

Letošnji okraski niso povzročili tako burnega odziva kot leta 2018, ko je Twitter pod negativnimi komentarji na račun dekoracije skoraj klecnil. Zaradi prevladujoče rdeče barve so se mnogi namreč zgražali. "To je kot božič pri družini Addams", "Videti je kot Nočna mora pred Božičem," so pisali na družbenih omrežjih.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.