Magazin > VIP
21001 ogledov

Meghan v solzah prelomila še eno tradicijo

Meghan Markle Instagram
Gostje izdali, kako ljubeča sta bila v svojih govorih Harry in Meghan.

V soboto sta princ Harry in Mehgan Markle večkrat prelomila angleško kraljevo tradicijo, tudi s tem, ko sta tako v obred kot sprejem vtkala različne ameriške poročne običaje. Čeprav je pri modrokrvnikih običaj, da govor na sprejemu povedo ženin, njegova poročna priča in gostitelj, v tem primeru princ Charles, je Meghan tudi tukaj prelomila protokol in svojemu novopečenemu možu namenila ganljiv govor.

meghan markle Magazin Ojej. To si dvor misli o Meghanini karieri

Po poročanju Us Weekly se je v čustvenem govoru za podporo in ljubezen zahvalila svoji mami, novim sorodnikom in možu, ki ga po njenih besedah "ljubi z vsem srcem". Pred 200 gosti je povedala, da je bilo vredno čakanja, da je takoj vedela, da je on tisti pravi ter da se veseli naslednjega skupnega poglavja. V govoru se je obrnila tudi k mami in povedala, da ji je hvaležna, ker je bila vedno ob njej in se s solzami v očeh zahvalila svoji novi družini, da so ju z mamo tako širokosrčno sprejeli v družino. Svojega očeta v govoru ni omenila.

james corden Magazin James Corden je imel med poroko princa Harryja težave

Govor pa je svoji nevesti namenil tudi Harry, v katerem ni manjkalo sarkazma in humorja. Povedal je, da se Mehgan z eleganco in dostojanstvom spopada s tem, da je pod drobnogledom javnosti ter da komaj čaka, da postaneta team. 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice