"O tem, kaj ostane v oddaji, odloča režiser, se pa tudi meni zdi simpatično, da gledalcem pokažemo, kako se tudi jaz urežem, kdaj kaj zažgem in da se tudi meni kaj ponesreči. Nisem profesionalna kuharica, kuham za dušo, ker mi je to v užitek. Tudi jaz delam kaj narobe in prav je, da gledalci to vidijo, saj se mi to zdi zabaven vložek v oddaji," pravi zvezda oddaje Ana kuha Ana Žontar Kristanc.
Mladi TV-kuharici pa se je med snemanjem oddaje zgodil tudi manjši incident za štedilnikom, ob katerem se danes iskreno nasmeji: "Zgodila se je zelo zanimiva stvar, za katero še ne vem, ali bo v oddaji. Ko snemamo, se kakšna kamera ugasne in je treba počakati. Tako sem med tovrstnim premorom odstavila olje, ki je bilo že čisto pregreto, in ko sem ga postavila nazaj na ogenj in vanj zlila pelate, je šlo vse v zrak in zagorelo (smeh). To se mi ni še nikoli zgodilo, a tako pač je med snemanjem oddaje, kjer je treba kdaj tudi čakati."
Med snemanjem skoraj zakurila kuhinjo
Simpatična kuharica Ana Žontar Kristanc, ki kuhalnico vihti v oddaji Ana kuha, nam je priznala, da tudi pred kamerami ne gre vedno vse kot po maslu.
Jao to je ta ... čebulca, korenček, smetanca, peteršiljček, mesek, oljček, ...