Magazin > VIP
7561 ogledov

Med našima glasbenikoma počilo, znani Slovenec zahteva javno opravičilo!

Zlatko instagram
“Treba ga je spustiti na realna tla,” pove Zlatko.

Pred kratkim je raper Challe Salle gostoval pri Youtuberju Perotu Martiću, kjer je povedal nekaj pikrih besed na račun raperja Zlatka. Razkril je, da se kot človeka močno razlikujeta in da imata različna mnenja glede številnih stvari. Označil ga je kot ‘zahrbtnega in dvoličnega človeka, s katerim ne bo nikoli sodeloval ali se družil’.

Pri tem pa se Challe Salle ni ustavil. “V zadnjem letu imajo njegove pesmi od tri do pet tisoč ogledov. Nobeden več ga ne posluša, ni relevanten. Realno gledano, na tej slovenski sceni ni niti enega glasbenika, ki bi mi bil enakovreden po številu ogledov in po uspehih, ki sem jih dosegel,” se je pohvalil Saša. 

Zlatka je zmotil Sašev ponižujoči odnos do njega in do celotne hip hop scene. “Pokazal je svoj napuh, dvigoval se je nad celotno hip hop sceno. Ko pride resnica, laž izgine, saj laže. Treba ga je spustiti na realna tla,” za Žurnal24 pove Zlatko, ki je Sašo na Instagramu že pozval, da se javno opraviči, a od njega še ni dobil odziva. 

Čordić nam je razkril še, da v prihodnjih dneh prihaja njegova nova pesem, v kateri se bo odzval na kritike. “Spomnim se leta 2008, ko je Challe Salle prišel k meni. Dal sem mu iskrene napotke in mu želel vse dobro, medtem ko so ga vsi drugi zavračali,” pove Zlatko.

Za komentar smo prosili tudi Sašo, a se ni odzval.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zlatan Čordić (@zlatko585)

 

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 6
  • dare326 14:19 25.junij 2024.

    Dva Balkanca o karieri: "Ukrao mi je recept za banana split!"

  • kapljač 13:49 25.junij 2024.

    Čale Sale? Kdo tak cigu migu še posluša ? Turki!

  • Nevica 09:17 25.junij 2024.

    Zlatko ni kulturnik. Zlatko bi moral dobiti obvezen smerokaz ven iz Slovenije. Taki se ne morejo kulturno asimilirati in prevzeti bistva slovenskih in evropskih vrednot. Pa če se še bolj obesi na Cankarja! Okuževalni terorist!