Magazin > VIP
3353 ogledov

Maščevalna: Bi se morala Emma Stone bati Jennifer Aniston?

jennifer aniston, emma stone
Emma Stone se ne zaveda, v kaj se je spustila, pravijo …

Se med nekdanjim soprogom Jennifer Aniston, Justinom Therouxjem, in Emmo Stone kaj plete? Igralca so skupaj ujeli na počitnicah na jugu Franciji, kjer pa nista počitnikovala sama, ampak v družbi prijateljev. Kljub temu naj bi fotografije Jennifer močno prizadele.

emma stone, justin theroux | Avtor: Profimedia Profimedia


Justin in Emma se sicer poznata že dalj časa. V stikih sta bila, še preden je zvezdnik potrdil, da se z Aniston ločujeta. "Tipično za Jennifer je, da ni jezna na moškega, ki jo je zapustil, ampak na naslednjo žensko, ki jo bo spoznal," je povedal vir in dodal, da bi moralo Emmo skrbeti. "Jen je maščevalne volje. Emma se mora zavedati, da se je zapletla z nekom, ki ima v Hollywoodu veliko dobrih prijateljev," je še dodal vir. 

Emmo in Justina so skupaj opazili tudi na zabavi po modnem dogodku leta, Met Gali v New Yorku. Takrat sta oba še zatrjevala, da sta samo prijatelja, novejših fotografij pa nista komentirala. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.