Magazin > VIP
55695 ogledov

Maribor pretresla smrt znanega DJ-ja, star je bil le 36 let

primož podpečan Facebook
Umrl je Primož Podpečan, znan tudi kot DJ Popi.

Po poročanju Mariborinfo je policija v okolici Maribora včeraj našla posmrtne ostanke 36-letnega moškega, po njihovih informacijah gre za Primoža Podpečana, znanega tudi kot DJ Popi. Preiskava še poteka, prve ugotovitve pa kažejo, da ne gre za nasilno smrt. Portal Maribor24 poroča, da je bil star le 36 let. 

Od njega se na družbenih omrežjih poslavljajo tudi znani obrazi. "Ne morem verjeti. Iz srca iskreno sožalje vsem bližnjim," je ob dveh posnetkih s Primožem zapisala voditeljica Tanja Kocman, od njega se je javno poslovil tudi Tim Kores. "Dragi Popi, ko sva se malo več kot teden dni nazaj slišala, si nikoli ne bi mislil, da se slišiva zadnjič, in res sem žalosten in šokiran, ampak upam, da ti je zdaj lažje, tam nekje, na večnem podiju. Moj večni poklon," pa je zapisal DJ Tadej Gujt.

Njegova prezgodnja smrt je šokirala tudi njegove sodelavce. "Pretreseni sporočamo, da nas je mnogo prezgodaj zapustil naš dragi sodelavec Primož Podpečan - Popi. Popi je bil glasbeni urednik in glavni producent skupine Nextmedia, pod okrilje katerega spadajo  Hitradio Center, Rock Radio Slovenia in Enter radio. A bil je mnogo več kot le sodelavec. Bil je prijatelj in srce našega radia. Za njim bo ostala praznina, ki je ne bo mogoče zapolniti," so zapisali v sporočilu za javnost.

Komentarjev 12
  • Anja1956 21:30 03.januar 2024.

    A zato je bila tako bedna muzika na teh radijih ?!

  • Avatar Kimberley-Echo
    Kimberley-Echo 17:23 03.januar 2024.

    Človek je pač prehitro živel. Moram naredit še to pa ono, pa božiš, pa novo leto, pa še kaka fešta vmes, pol pa pride rezultat. Infarkt al pa anevrizma pa si pečen.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 17:17 03.januar 2024.

    @dare326, Imaš ti pospravljeno Podstrešje??? Le kaj tebe briga, zakaj je človek umrl!!! Prostak na KUB!!!