Magazin > VIP
7072 ogledov

Mariah Carey minuli konec tedna na isti dan izgubila mamo in sestro

mariah Carey, alison carey Profimedia
Za pevko Mariah Carey je tragičen konec tedna.

mariah Carey, alison carey | Avtor: Profimedia Profimedia
Mariah Carey je minuli konec tedna izgubila mamo Patricio in starejšo sestro Alison (na posnetku levo). "Moje srce je zlomljeno, ker sem pretekli konec tedna izgubila mamo. Na žalost je na isti dan umrla tudi moja sestra," je 55-letna pevka dejala v ekskluzivni izjavi za People.

"Počutim se blagoslovljeno, da sem lahko z mamo preživela njen zadnji teden. Cenim ljubezen in podporo ter spoštovanje moje zasebnosti v tem težkem času," je še dodala.

Kaj je bilo za ženski usodno, ni znano.

Patricia, ki je bila poročena z Alfredom Royem Careyjem, je bila operna pevka in vokalna trenerka, preden je rodila Alison, Mariah in sina Morgana. Ko je bilo Mariah tri leta, sta se njena starša ločila.

Pevkin odnos z mamo je bil zapleten. "Kot mnogi vidiki mojega življenja je bil moj odnos z mamo poln protislovij in tekmovalnosti. Nikoli ni bilo le črno-belo – prisotna je bila cela mavrica čustev," je leta 2020 zapisala v svojih spominih The Meaning Mariah Carey, v kateri še pravi: "Najin odnos je bodičasta vrv ponosa, bolečine, sramu, hvaležnosti, ljubosumja, občudovanja in razočaranja. Moje srce na mamino veže zapletena ljubezen."

V slabih odnosih je bila Mariah tudi s sorojencema. V svojih spominih je napisala, da je bilo zanjo bolj varno, če z njima ni v stikih. Alison, ki se je leta borila z odvisnostjo od drog, se je pred leti znašla v medijih, ker je pristala na psihiatriji. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.