Magazin > VIP
18 ogledov

Ljubezni med Paradisovo in Deppom je konec

Johnny Depp Vanessa Paradis ANG/Fame Pictures
Tiskovni predstavnik Johnnyja Deppa je podal uradno izjavo, da se je zvezdnik razšel s svojo življensko sopotnico Vanesso Paradis.

Johnny Depp ter francoska igralka in pevka Vanessa Paradis sta se po štirinajstih letih uradno razšla. Novico je potrdil Deppov tiskovni predstavnik in prosil, da mediji v tem času spoštujejo njuno zasebnost in zasebnost njunih otrok. Da se par razhaja, se je govorilo že več mesecev, vendar sta Depp in Paradisova govorice vztrajno zanikala. Že nekaj časa naj bi živela ločeno, na rdeči preprogi pa se skupaj nista pojavila skoraj eno leto.

Depp in Paradisova sta se spoznala leta 1998 na večerji s prijatelji v Parizu, skupaj imata hčerko Lily Rose (13) in sina Jacka (9). Vanessa je v intervjuju leta 2010 še zatrjevala, da je seznam lastnosti, ki jih občuduje pri Johnnyju, neskončen, in dodala: "Razumeva, da morava drug drugemu pustiti dihati, če želiva nadaljevati najino razmerje." Očitno pa se nekdo vseeno ni držal tega dogovora.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.