Magazin > VIP
32490 ogledov

Ljubezen po domače: Po več ljubezenskih padcih pravi, da je danes v "rahli zvezi"

darja sančanin, janez rebernik POP TV
Ste že slišali za "rahlo" zvezo?

Zdi se, da je Janez Rebernik, ki je sodeloval v četrti sezoni šova Ljubezen po domače, končno našel ljubezen. Po tem, ko se mu ni izšlo z izbranko  iz šova, simpatično Darjo, naj bi se dobival z junakinjo druge sezone šova, Tamaro Korošec, a sta kasneje namignila, da je bila njuna zveza le "medijska potegavščina".

Janez je za naš medij sicer že avgusta zaupal, da je spoznal dekle, s katero bosta skupaj preživela tudi poletni dopust, kaj več takrat ni želel razkriti. Je bil pa malo manj skrivnosten tokrat. "Sva v rahli zvezi, a je ne bi rad izpostavljal, saj ni znana oseba in si tovrstne izpostavljenosti ne želi," je povedal za zurnal24.si, na vprašanje, kakšna je "rahla" zveza, pa odgovoril: "Druživa se in dobivava. Bomo videli, kaj se bo razvilo. Januarja bom lahko povedal kaj več."  Potrdil je še, da je to dekle, s katero je preživel poletni dopust. 

ljubezen po domače, janez rebernik | Avtor: POP TV POP TV

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice