Magazin > VIP
11880 ogledov

Ljubezen po domače: Nova kandidatka razkrila, zakaj se je ločila

ljubezen po domače, Jacqueline Kale POP TV
V četrti sezoni šova Ljubezen po domače bo partnerja iskala tudi Jacqueline Kale iz Dolnjega Suhorja pri Metliki.

Jacqueline Kale se je pred 21 leti v Slovenijo preselila iz Skopja. Sem je prišla s svojim soprogom, Slovencem, ki ga je spoznala v Makedoniji, in hčerko, ki je danes stara 26 let. 

Lepa svetlolaska ima sicer še 22-letnega sina in kot nam je razkrila, oba otroka njeno prijavo v Poptevejev šov podpirata. “Želita, da sem srečna. Vesta, da ne bom počela stvari, ki bi se jih morala pozneje sramovati. Ponosna sta na moj pogum,” je povedala za Žurnal24 in dodala, da je z njunim očetom kljub ločitvi še vedno v lepih odnosih.

“Ločitev je bila sporazumna. Ko sta otroka odrasla, sva spoznala, da sta naju povezovala le sin in hčerka. Z njima je odšla najina skupna točka in videla sva, da nimava veliko skupnega. Postala sva tujca.”

Jacqueline se je izselila iz skupne hiše in začela novo življenje. “Težko je bilo začeti na novo. Ampak dobro, znašla sem se,” pravi Jacqueline, ki je trdno delala, da se je postavila na lastne noge. To je bil tudi razlog, da po ločitvi ni imela nobene resne zveze več. “Ogromno sem delala. Nisem imela časa za nič drugega,” je povedala.

Jacqueline je sicer tudi na Hrvaškem znan obraz, saj je lani sodelovala v njihovi različici šova in zmagala. Iz simpatije pa se žal ni razvila zveza. “Tudi poskusila nisva, saj tudi z njim nisem imela veliko skupnega. Vem, kaj mi ni všeč … je bila pa lepa izkušnja. Na Hrvaškem me še vedno prepoznavajo. Odzivi so super.”

50-letnica pravi, da si želi moškega, ki bi ji bil vizualno in značajsko podoben. “Želim si visokega, urejenega in čednega moškega. Ker sem komunikativna in družabna, potrebujem ob sebi tudi takšnega partnerja. Mora biti pogumen, pravi moški, ki bi mi bil enakovreden. Sicer nisem zelo zahtevna. Pomembno je, da se z nekom ujameš.”
 

Komentarjev 5
  • fiston 10:26 07.julij 2019.

    Po moje ji jebačev ne manjka, manjka ji šov.

  • selma 07:48 07.julij 2019.

    Ta je bla na hrvaški ljubezen po domače hahahaha zgleda da ni našla sreče

  • Avatar Savistarra
    Savistarra 01:38 07.julij 2019.

    Ali veš, kje najti žensko za eno noč? Pridite v >>> www.Bredhot.Com