Magazin > VIP
57719 ogledov

Če ni to najbolj vroča Popova kandidatka vseh časov!

Manja Šernek Instagram
S to kandidatko je Pop TV poskrbel za mokre sanje gledalcev …

David Krulčič je moški, ki mu zavidajo številni Slovenci. Saj je ena izmed njegovih kandidatk v šovu Ljubezen po domače mlada Manja Šernek, ki je v oddaji ob bazenu že pokazala svoje zavidljive ženske čare. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Manja Šernek - MANIA (@maniaconnection)

A to ni še nič, Manjin Instagram profil namreč ponuja številne vroče in mokre fotografije, na katerih lepotica svoje bogate obline razkazuje v spodnjem perilu in kopalkah. Ni presenečenje, da Manja svoje vsebine ponuja tudi na priljubljeni platformi Only Fans, ki je znana predvsem po erotičnih vsebinah. A žal bo mnogo njenih oboževalcev razočaranih, saj Manja na tej platformi ne ponuja svojih golih fotografij, pač pa vsakdanje zabavne vsebine.  Lepotica namreč ni le prekrasen obraz in sočne obline, pač pa premore tudi zvrhano mero humorja. Njene zabavne prigode in domislice lahko spremljate tudi na Tik Toku. 

@budalije

Jasnovidka 🧙‍♀️ ##budalije ##maniatok ##vino

♬ original sound - Mania

Sicer pa lahko Manjo in ostale junake podeželja še pred predvajanjem na televiziji spremljate tudi TUKAJ.

Komentarjev 20
  • david193 18:21 02.november 2021.

    Tisti k ste tok proti taki mal močnejši postavi in mal večjim oblinam, verjetno še niste probal take in poznate samo suhlje, k nimaš kaj prjet in se bojiš da se ti bo v rokah prelomila. Ne govorim zdaj o ...prikaži več tistih res debelih. Takale postava pa je lih taprava za mesit, in je ne zamenjam za manj obloženo. Preizkušeno

  • Avatar Mehičanka76
    Mehičanka76 15:29 02.november 2021.

    Za take slike, s tako postavo v mladih letih, pa rabiš kar jajca imet ali pa biti neverjetno samovšečen, da to v javnost spraviš. Deklica je čista koketa, jao, kaj šele bo. Upam, da ne tako prostaška in poceni kot ...prikaži večt njena mama. S temi našimi komentarji pa vsi skupaj kažemo, da nismo nič boljši od Sanjskega Čeglaja.

  • Kirka 20:26 21.oktober 2021.

    Nisem vedela, da je spet barok v modi.

Sorodne novice