Magazin > VIP
13996 ogledov

Kristina Miler (Sanjski moški) prejema grožnje

Kristina Miler Instagram
Odločila se je, da zdaj o tem tudi javno spregovori.

Simpatično črnolasko Kristino Miler smo lahko spoznali v zadnji sezoni resničnostnega šova Sanjski moški, kjer je pometla s konkurenco in s svojo sproščenostjo ter dobrovoljnostjo osvojila srce sanjskega moškega, Blaža Kričeja Režka. Med številnimi spletnimi oboževalci pa so se tudi pri njej našli takšni, ki so jo žalili, kar jo je na začetku večkrat prizadelo. A zdaj je na družabnem omrežju TikTok objavila posnetek in zapis, v katerem vsem "sovražnikom" sporoča sledeče: "Za vse moje drage 'hejterje'. Hvala vam za vsa sovražna sporočila in grožnje. Hvala, da me obsojate, čeprav me ne poznate. Na začetku sem se res sekirala in obremenjevala z vsakim vašim komentarjem, ampak realnost je pa takšna, da sem na koncu dojela, da mnenje vseh ni pomembno in dali ste mi še večjo motivacijo in še večjo samozavest. Hvala vam."

Zanimalo nas je, kaj jo je najbolj prizadelo in za zurnal24.si je prijazno pojasnila: "Predvsem so me prizadele grožnje. Sovražno pišejo ljudje, ki me sploh ne poznajo. Označujejo me, da sem plastična in umetna, a sama nisem nikoli imela nobene plastične operacije ali kakršnegakoli posega. Vse kar je 'umetnega' na meni je barva las. Nekateri me celo primerjajo z Michaelom Jacksonom, a me s tem nikakor ne prizadenejo, saj je bil on zame pravi egipčanski princ. Zame je to le kompliment, saj je bil in še vedno je ena izmed največjih svetovnih ikon."

Kristini med drugim nekateri očitajo, da se je po koncu šova Sanjski moški spremenila, a razlog za to je preprost, saj je Kristina po zaključku snemanj izgubila kar nekaj kilogramov, kar se pozna seveda tudi na videzu. "Žalosti me predvsem to, da je veliko žaljivih komentarjev s strani starejših ljudi, ki pravijo, da imam velika usta, grozen nasmeh, preveč zob … Ravno oni bi morali podpirati mlade, jim dajati vzgled in ne širiti sovražnega govora," dodaja.

Čeprav je bila deležna marsikatere žaljivke, je Kristina danes močnejša in pove, da ji negativni komentarji ne pridejo več do živega. Vsem, ki tako radi žalijo vse povprek pa sporoča: "Ali je en sovražen komentar vreden slabega počutja druge osebe, depresije ali celo smrti? Zakaj širiti sovražni govor? Ali je kdo na tem svetu popoln? Širite raje pozitivne in dobre stvari."

Vsem dobrim in slabim pa želi dobro ter uspešno leto 2023.

@im_kristina001 Za vse moje drage “hejterje” hvala vam za vsa sovražna sporočila in grožnje. Hvala da me obsojate čeprav me nepoznate😊 Na začetku sem se res sekirala in obremenjevala z vsakim vašim komentarjem ampak realnost je pa takšna da na koncu sem dojela da ni mnenje vseh pomembno in dali ste mi še večjo motivacijo in še večjo samozavest. Hvala vam. My dearest haters this video is for you all. xoxo Kristina❤️ #happynewyear #newme #hatersgonnahate #loversgonnalove #attention #tiktok #tiktoktrend #tiktoker ♬ UR AN ICON IF U USE THIS SOUND XOXO THE EXTRA GIRL - dalia cromwell

 

 

 

Komentarjev 1
  • Ender3 16:44 14.januar 2023.

    Avtorja bi bilo treba povprašati, koliko bralcev to zanima..