Magazin > VIP
35 ogledov

Kraljica se jezi na Kate

Kate Middleton, kraljica Elizabeta Reuters
V javnosti se druga drugi smehljata, v palači pa kraljica svoje jeze ne skriva. Meni namreč, da je Kate Middleton lena, neokusna in preveč zapravljiva.

Kraljica Elizabeta II. nad ženo svojega najljubšega vnuka menda ni prav nič navdušena. Prepričana je, da se Kate premalo zavzema za "firmo", kot člani kraljeve družine pravijo dvoru.

Petinosemdesetletna monarhinja naj bi na leto opravila kar 170 terminov, Kate le 35. Odločno premalo, pravi Lizzy. Kraljice pa ne moti le Katina lenoba, ampak tudi njena narcisoidnost. Mladenka se brez večurnega ličenja ne bo odpravila v javnost. Vojvodinjina obsedenost z lepoto seveda ni poceni. Čeprav je Kate velikokrat nastopila v poceni oblekah, naj bi temnolaska oboževala izjemno drage modne dodatke.

Kraljica je dolgo molčala, zdaj pa ji je dvignilo pokrov. Sončnih dni je za zdaj konec, kar se je dobro videlo prejšnji teden, ko sta se skupaj s Camillo odpravili na odprtje nove trgovine. Camilla je stala med kraljico in svojo snaho, ki sta se ves čas ignorirali.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.