Magazin > VIP
989 ogledov

Kourtney pravi, da je najbolj srečna, kadar ni ob Kim

kim kardashian, kourtney kardashian Profimedia
Spor v najbolj slavni družini na svetu, ki traja že mesece.

Čeprav Kardashianovi vedno trdijo, da je družina na prvem mestu, sporu med Kourtney in Kim že nekaj časa ni videti konca. Kourtney je namreč razburilo, da je Kim le šest mesecev po njeni poroki podpisala pogodbo z Dolce & Gabbana, s katerima je Kourtney sodelovala pri pripravi njene italijanske poroke maja 2022. Trdi namreč, da se je Kim za sodelovanje dogovorila prav na njeni poroki in ji očita, da ne prenese, da bi bil kdo drug v središču pozornosti in da ji je speljala idejo.

kourtney kardashian | Avtor: Profimedia Profimedia

Kim je zanikala, da bi se za sodelovanje z modnima gigantoma dogovorila na sestrini poroki in ji zabrusila, da njena italijanska poroka ni nič inovativnega, saj se mnogo parov poroči v Italiji, tudi sama se je z bivšim soprogom Kanye Westom. Povedala je še, da ne razume, kaj muči Kourtney in da so spremembe opazili tudi drugi prijatelji. Imeli naj bi celo spletno skupino, v kateri se pogovarjajo, kaj se dogaja s Kourtney. Slednja je Kim očitala, da je narcis in da se mora vse vrteti okoli nje, namesto da bi bila le vesela ob sestrini poroki. Zaradi prepira se tudi ni udeležila družinskih počitnic v Cabu, na Kimino vprašanje, ali je srečna, pa ji je odgovorila: "Da, vendar ne, kadar sem s tabo na telefonu." Dodala je še, da je najsrečnejša, kadar je daleč stran od sestre.

kim kardashian, kourtney kardashian | Avtor: Profimedia Profimedia

Kourtney tudi poudarja, kako boleče je, ko mora tovrstne prepire podoživljati, ko montirajo in predvajajo družinski resničnostni šov. Pravi, da to ni naraven potek življenja, saj s tem podoživiš travmatične trenutke in greš težje naprej z življenjem. To pa ni prvi prepir med najstarejšima sestrama Kardashian, v preteklosti sta se pred kamerami celo stepli. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice