Magazin > VIP
13300 ogledov

Ko je znani Slovenec otrokom povedal to, so od žalosti planili v jok

Življenje na tehtnici Planet TV
Zelo je bilo hudo tudi njemu.

Včeraj se je na Planet TV začel šov Življenje na tehtnici, v katerem sodeluje tudi znan obraz, 35-letni Luka Bračun iz Ljubljane. Luka je znani vplivnež, na Instagramu poznan kot Ati se zabava, kot komentator pa je sodeloval tudi v komentatorski oddaji Vrtnice in vino, ki je na Pop TV spremljala šov Sanjski moški. Ljubljančan je oče dveh otrok, ki se je odločil za preobrazbo, ker ga odvečna teža ovira pri vsakdanjih dejavnostih z družino, saj pravi, da ga pomanjkanje energije oddaljuje od aktivnega družinskega življenja. Zaveda se, da ga odvečna teža ogroža, saj se boji, da bi ga zaradi tega lahko doletel infarkt. V šov je vstopil s 132,3 kilogrami.

Tekmovalci so se v prvem delu predstavili in povedali kakšno zgodbico iz svojega življenja. Luka je razkril, da so novico, da bo šel v šov, njegovi otroci sprejeli zelo slabo ... "Drug na drugega smo zelo navezani. Je bila kar kriza," je povedal in dodal: "Doma je bilo zelo hudo, sploh, ko sem otrokoma povedal, sta jokala cele dneve. Tako da sem, še preden sem prišel v šov, shujšal že za tri kilograme, ker nisem imel apetita. Tako sta se mi smilila ..."

Sicer pa smo izvedeli, da je moral eden od kandidatov iz zdravstvenih razlogov zapustiti šov. Njegovo stanje je bilo tako skrb vzbujajoče, da so ga z reševalnim vozilom odpeljali na preiskave. Po komentar smo se obrnili na televizijo, ki je besede našega vira potrdila. "Letošnja sezona Življenje na tehtnici je polna življenja. Tokrat boste spoznali 15 kandidatov, z različnimi značaji. Nekateri med njimi so bolj dovzetni za zdravniške nasvete, drugi manj. In temu bodo gledalci priča že v prvem tednu šova."

Ceč o tem TUKAJ.

Komentarjev 2
  • bi_ba 14:12 03.september 2024.

    Tudi žena bi ga morala spremljati, ima tudi veliko preveč kil.

  • Avatar Pantani2
    Pantani2 09:31 02.september 2024.

    Ta je tako znan, kot moje blato, ki ga vsako jutro odplaknem!!!