Magazin > VIP
3898 ogledov

Ko je znana Slovenka to slišala, je jezno zavpila: “Ti lajdra!”

Tamara Talundžič Facebook
V Kmetiji se je od jeze kar kadilo …

V zadnjem dvoboju v areni na posestvu Kmetije sta se pomerili Ines in Nuša. V težkem boju je izgubila Nuša in se poslovila od 50.000 evrov. Tim, s katerim sta tesno prijateljevala (za nekatere tudi pretesno), je jokal.

Sledila je postavitev nove glave družine in sporočilo za vsakega od tekmovalcev. Tamari, ki je bila iskreno vesela, da je Nuša izpadla, je namenila naslednje besede: “Tamara, upam, da boš vseeno ponosna na to, kakšna si v Kmetiji, ko te bo gledala tvoja hčerka. Si zahrbtna in v življenju ne boš prišla daleč.”

Tamara ji je že takoj med posnetkom namenila masten pljunek, ki ga je pljunila na tla, nato pa se je v izjavi dokončno razjezila: “Smrklja 18-letna, ki mi omenja otroka, ti lajdra, ki se obeša po nekom, ki ima dekle! Osramotila si se pred vso Slovenijo. Da te ni sram.”

Nad njeno reakcijo sta bila vidno presenečena Ines in Stanislav. Vendar to ni prvič, da se je Tamara vedla neolikano. Prejšnjič je jezikala Nadi in pred njo brez sramu tudi rignila. 

Tim je bil zaradi Nušinega odhoda zelo potrt: “Nuša in jaz sva bila eno. Bila je iskrena, zdaj pa več tu nimam nikogar iskrenega.” Ko je to slišala Tamara, je Anji rekla: “Ne vem, kako je zaradi te lajdre lahko žalosten.” Ostro …

Nuša je Tima postavila za glavo družine in mu sporočila, da upa, da se po koncu šova vidita. Kot je v TikTok videu pred kratkim razkril 23-letnik, do snidenja ni prišlo, saj se je le odločil, da hoče razmerje nadaljevati s svojim dekletom Tino, ki ga je čakala doma.

Nuša je bila zaradi tega prizadeta, na svojem TikToku je zapisala: “Prijatelji mi govorijo, da naj pustim zadevo pri miru, ker če bom pokazala, da me prizadene, se ne bo nehalo. Tako sem se počutila nekaj dni po tem, ko sem s Timom končala. Zelo sem ga imela rada in nisem pričakovala, da se bo tako izteklo. Celoten šov sem verjela, da bo pustil punco, drugače ne bi bila z njim.” 

Tim se ji je nato v joku javno opravičil in se odločil, da temu več ne bo posvečal pozornosti. “Veliko ljudi zanima moje mnenje, ampak preprosto si ne morem privoščiti drame, ker lahko izgubim preveč. Preveč časa sem delal za to, da bi mi bilo to odvzeto, zato bom požrl vse laži, ki jih v medijih vidite o meni. Roko na srce, ljudje, ki govorijo, ne bodo izgubili ničesar, ker nimajo ničesar. Ne bom jim dajal pozornosti,” je zapisal na Instagramu.

 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 4
  • Majazmaja 10:16 22.oktober 2024.

    Znana Slovenka? Em. P., to niso znani Slovenci, pač pa izgubljeni Slovenci. Nuša ima za sabo porazno otroštvo in rabi pomoč strokovnjakov - zakaj ji ne pomaga / jo usmeri njena teta, ki je psihologinja v šoli, ne vemo. O ...prikaži večO ostalih, starejših od Nu, pa nimam dobrega mnenja - nezreli, primitivni, (samo)agresivni, skratka brez neke prihodnosti. In kot taki imajo otroke, ki bodo prevzeli njihove vedenjske vzorce in "vrednote". Zadeve ne gledam, ker je dovolj, kar občasno preberem tukaj.

  • Ender3 10:15 22.oktober 2024.

    Avtor pa kar misli, da to kdo gleda in še manj bere..Bolani ste..

  • Pierre 09:46 22.oktober 2024.

    Bolniki vsi po vrsti!!!!