Magazin > VIP
2163 ogledov

Kmetija: Že takoj na začetku slaba novica za štiri tekmovalce

Kmetija 2024 Voyo/Printscreen
Začel se je priljubljeni resničnostni šov Kmetija.

Dočakali smo prvi del že 11. sezone resničnostnega šova Kmetija! Začela se je skrivnostno, tekmovalci so morali  za začetek po celem posestvu iskati klobuk glave družine, tisti, ki ga je našel, bo prvi teden vodil posestvo. Na koncu si ga je na glavo poveznil Nik Triler. 

Kmalu po prihodu na posestvo so tekmovalci doživeli šok, saj v hiši ni bilo ne hladilnika ne štedilnika, pričakal jih je samo aparat za kuhanje kave. Presenetila jih je tudi voditeljica Natalija, ki je naznanila, da bo moral Nik določiti štiri služabnike, ki bodo morali spati v hlevu. Odločil se je za Tjašo Vrečič, Lauro Beranič, Žigo Moharja in Žana Hroneka. Služabniki bodo morali kuhati za vse tekmovalce, skrbeti za posestvo in živali. Lahko se premikajo po celem posestvu, vendar samo z dovoljenjem glave družine.

Posebej je presenetila tudi izjava Polone Kranjc, ki je iz prejšnjih šovov znana po ostrih besedah in burnih reakcijah: “V to Kmetijo vstopam psihično stabilna in čustveno zrela, nič me ne bo vrglo iz tira.”

Gospodarica Nada je glavi družine dala prvo nalogo v letošnji Kmetiji - pognojiti, zorati njivo in jo z ograjo zaščititi pred živalmi.

Kot smo že pisali, je v letošnji kmetiji kar nekaj starih znancev resničnostnih šovov. To so Igor Mikić, Polona Kranjc, Tjaša Vrečič, Nik Triler, Laura Beranič, Eva Luna Mlakar, Boris Vidovič, Marjana Povše in Jasmin Cerić. Mnogi nad 'povratniki' niso navdušeni, sovražnih komentarjev je bila pred kratkim še posebej deležna Eva Luna Mlakar. Kako se je odzvala, preverite TUKAJ.
 

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.