Magazin > VIP
33682 ogledov

Kmetija: Zato brat in sestra Triler nista govorila več let

Nik in Maja Triler Voyo/Printscreen
Po več letih sta znova našla skupni jezik.

Maja Triler je leta 2022, ko je prvič tekmovala v resničnostnem šovu Kmetija, razkrila, da z bratom Nikom ne govorita. Razloga za to iz njegove strani ni poznala, je pa povedala, da ji je žal, da nima stika z njenimi otroki.

Nik je bil takrat bolj zgovoren, čeprav ni hotel iti v podrobnosti: “Ne morem ji oprostiti spora z enim od družinskih članov, ki se je prevesil tudi v fizični obračun. So še druge stvari, ki jih ne bi rad izpostavljal. Sicer pa je ona tista, ki mi je prepovedala stike z nečaki. Po tem, ko je rodila, se je še dvakrat ali trikrat vrnila domov, pomagali smo ji, a ko ti nekdo že tolikokrat zarije nož v hrbet, mu težko oprostiš.”

Po več letih nista samo našla skupnega jezika, temveč sta se tudi odločila, da skupaj nastopita v Kmetiji. “Letos je z mano oseba, ki je meni ena izmed dražjih, to je moj brat Nik,” je povedala Maja na začetku prve epizode. 

Maja je za 24ur povedala, da je najprej navezala stike z odtujeno mamo, kasneje pa z bratom: “Po dolgih letih sem spet dobila s svojo družino in z Nikom sva resnično postala zaveznika. Veliko se slišiva, bila sva tudi skupaj na morju, moja otroka in jaz ga enostavno obožujemo." Obljubila je, da bosta z Nikom nadoknadila vse zamujene trenutke in tudi kakšno ‘ušpičila’.

Brat in sestra sta nedvomno močna zaveznika in konkurenca ostalim. To sta dokazala že v prvi epizodi, ko je bila pred Nikom težka odločitev. O tem, koga bo postavil za služabnika, se je najprej posvetoval s svojo sestro Majo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 3
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:55 15.september 2024.

    Bolano do amena,fami friki in delomrzneži,za bruhat

  • Pierre 17:38 14.september 2024.

    Za te kmete je primerna edino klinika v Polju!!

  • Ender3 10:52 14.september 2024.

    To Kmetijo bi morali zakonsko prepovedati. Je lahko še kaj bolj bizarnega, kar lahko posname in objavi POPtv..