Magazin > VIP
30647 ogledov

Kljub razhodu si Grašo in Danijela še vedno delita to!

Petar grašo, danijela Mediaspeed
Brez zamer.

Danijela Martinović se še vedno druži z znanim Slovencem, ki je tudi poročna priča Petra Graša. Lahko bi rekli, da se je naš chef in vodja vrhunske michelinove restavracije Dvorec Zemono Tomaž Kavčič znašel med dvema ognjema, a temu na srečo ni tako. Tomaž je namreč skupni prijatelj nekoč enega najbolj znanih hrvaških estradnih parov, Petra Graša in Danijele Martinović.

Kot je znano, se je par po 25 skupnih letih lansko leto razšel, Grašo pa se je že letos poročil z veliko mlajšo glasbeno kolegico Hano Huljić, s katero sta poleti pozdravila tudi rojstvo prvorojenke Albe. "Auč" za Danijelo pa je moglo biti tudi to, da je šel zelo dobri skupni prijatelj, Tomaž Kavčič, Grašu za poročno pričo in poskrbel za poročni meni. 

A očitno zamer ni, saj sta se stara prijatelja Danijela in Tomaž ta teden srečala na dogodku hrvaškega pohištvenega salona in se prijateljsko objela tudi pred objektivi. Tomaž je na dogodku poskrbel za kulinarični del, Danijela pa je že dolgoleten obraz luksuznega salona. 

Danijela Martinović | Avtor: Instagram Instagram

Komentarjev 1
  • e69eea5a668934c87ed968f3d3b85eb2d270cc7f 14:54 07.oktober 2022.

    Sarić i Cvijić SU bili dva brata.Pola pola kupili kombi ZASTAVA 850 POMORANŽ.Dok je agresivniji Cvijić ložio banane u kombi,je lukaviji Sarić sjeo za volan i povuko....,a agresivniji Cvijić u ljetnoj zeleno-crnoj halji počeo da trči za vozom.... .Lukavi Sarić ...prikaži več hop po kočnici,a agresivni Cvijić puko u prozor.

Sorodne novice