Magazin > VIP
7109 ogledov

Kdo se trudi 6 Pack Čukurju uničiti rojstnodnevno zabavo?

6Pack Čukur Facebook
Predrzneži!

"Niagara je zaprta," piše na 20 metrov dolgem in dobre tri metre širokem oglasnem panoju, ki že drugo leto zapored vabi na rojstnodnevno zabavo našega polagalca rim in ploščic 6 Pack Čukurja. Na zabavo bo 28. 9. 2019 mogoče priti le z vabilom, kar je morda razlog, ki je ujezil "vandale". Pano so namreč opremili z lično narisanim tropskim cvetjem in čez besedo zaprta, napisali jungla. Gre res za vandalizem ali prisrčno presenečenje, saj pano tudi po "vandalizmu“ izgleda izredno lično?

Tara Zupančič Magazin Tara Zupančič: Tako vroče je praznovala trideset let

"Sumimo, da gre morda tudi za darilo. Nisem jezen, jaz nikoli nisem jezen. Prej mi je nekdo naredil dobro reklamo, saj sedaj vsi poročate o dogodku," je incident komentiral 6 Pack, ki je tovrstno rojstno dnevno zabavo lansko leto priredil prvič, letos pa, ker gre le za štiridesetko, napoveduje še bolj noro. 

Nika Marolt in 6pack Čukur Magazin 6Pack Čukur: Na to lepo novico smo čakali sedem let!

"Gre za zabavo na nivoju, ki jo na tem koncu Slovenije manjka. S poslovnimi partnerji in prijatelji poskrbimo za glasbo, hrano, pijačo, atraktiven prostor. Tako, da se zabava tudi moja generacija, ki drugače ne hodi več pogosto ven, in na glasbo, ki jo po klubih danes ne vrtijo več," pravi 6 Pack, ki bo konec novembra prvič postal očka, zato se šali, da bo tokrat "še zadnjič" zažural.

Komentarjev 1
  • Audrey_Cheeke 09:35 12.september 2018.

    Plačal sem 130 evrov na uro doma s tremi otroki doma. Nikoli nisem mislil, da bi to lahko storil, toda moj najboljši prijatelj mesečno zasluži več kot 25.000 dolarjev in me prepriča, da poskusim. Potenciall prii tem je neskončen. Tukaj ...prikaži več sem naredil >>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>>> www.WebJob98.Com

Sorodne novice