Magazin > VIP
5606 ogledov

Kdo je mladenka, ki je bila v zvezi s kar dvema dirkačema F1?

Estelle Langinier Instagram
Spoznajte Estelle Langinier.

franco colapinto | Avtor: Profimedia Profimedia
V svetu motosporta je tale lepotica pred kratkim dvignila veliko prahu. Britanka Estelle se je namreč po razhodu z rezervnim dirkačem Formule 1 za Ferrari in Haas, Oliverjem Bearmanom (na posnetku spodaj), vrnila v objem svojega bivšega partnerja Franca Colapinta (na posnetku levo), ki dirka za moštvo Williams.

Na TikToku se je lepotica predstavila kot Estelle Ogilvy – vendar to ni njeno pravo ime. Rodila se je kot Estelle Langinier v Parizu, in sicer britanski materi in francoskemu očetu. Odraščala je na jugu Francije, a se pozneje preselila v London, da bi živela s svojo mamo Clare, ki je uspešna odvetnica. V Angliji je Estelle nato spremenila svoj priimek iz Langinier v Manning, v dekliški priimek njene matere.

Njeno uradno ime torej ni Estelle Ogilvy, temveč Estelle Manning. Pod tem imenom jo najdete tudi na Instagramu in na različnih straneh za modele.

Mladenko, ki je stara 25 let, je pod okrilje vzela modna agencija “Storm Model Management”. Za to se lahko študentka prava zahvali svojemu zdaj že nekdanjemu partnerju Oliverju, ki ga je marca pospremila na dirko v Savdsko Arabijo. Oliver je pri Ferrariju za eno dirko zamenjal Carlosa Sainza, ki je moral na operacijo slepiča. Mladeniču je uspela senzacija, saj je končal na sedmem mestu. Z njim je zaslovela tudi Estelle, ki je šele takrat dobila pogodbo pri prej omenjeni agenciji. 

Julija se je par razšel, ker naj bi dirkač svojo šest let starejšo partnerko prevaral. 

A Estelle ni dolgo žalovala, saj se je sedaj vrnila v objem svoje nekdanje ljubezni, 21-letnega Colapinta.

oliver bearman | Avtor: Profimedia Profimedia

Komentarjev 1
  • 4krogci 08:29 08.oktober 2024.

    Spet ena, ki ji je mamino sovrastvo do oceta zjahalo prihodnost….zdrj pa od enga šugardedija do drugega!