Magazin > VIP
3 ogledov

Katy Perry zaljubljena v Lagerfeldovo muzo

Katy Perry Baptiste Giabiconi Reševalni pas/Twitter
Po boleči ločitvi od Russella Branda je Katy Perry končno spet srečna. Ljubezen je našla v francoskem manekenu Baptistu Giabiconiju.

Katy so zadnje tedne že večkrat videli v družbi postavnega manekena Baptista, a parček je vztrajno ignoriral govorice o romanci. Do zdaj. "Njuno razmerje je za zdaj še zelo sveže, a zelo uživata skupaj," je za časnik New York Post potrdil manekenov tiskovni predstavnik. Katy in Baptiste, ki je sicer velik ljubljenec modnega oblikovalca Karla Lagerfelda, dneve trenutno preživljata v Parizu, čez čas pa se bosta morda ustalila v Los Angelesu. "Selitev v L.A. bi bila izvedljiva," je v imenu Baptista povedal predstavnik in dodal, da si njegov varovanec želi poleg manekenke kariere ustvariti tudi pevsko.

Baptiste, ki je v modnem svetu znan kot moška različica Gisele Bündchen, je od Katy mlajši pet let. Upamo, da bo imela z mlajšim ljubimcem več sreče kot s starejšim. Russell je bil od nje namreč starejši deset let.

Komentarjev 1
  • erikkk 17:54 27.marec 2012.

    za Katy še dobro da se je pravočasno končalo ker je njegov izgled ufff...Mlajši 5 let je dobro ni pa v redu tista zategnjenost oči ki je gotovo delo plastike. Žal se vidi.