Magazin > VIP
70774 ogledov

Kar tri leta nismo vedeli, da znana Slovenca nista več par

Eva Breznikar facebook
Veliko presenečenje.

Eva Breznikar bolj znana kot EvilEve, ki je zaslovela v skupini Make up 2, danes pa s svojim ročno izdelanimi usnjenimi modnimi dodatki navdušuje tako domače kot tuje zvezdnike, in Jure Golobič, eden naših najbolj nadarjenih kitaristov, kar mu priznava tudi svetovna strokovna glasbena srenja, sta bila par kar 13 let. Da sta se razšla, in to že pred tremi leti, pa je za marsikoga veliko presenečenje, saj sta od nekdaj veljala za složen par. Eva je za Žurnal24 povedala, da razhoda sicer ni skrivala, ni pa se ji tudi zdelo, da bi to razglašala v medijih. Pravi, da je to že preteklost, ki pa je minila brez drame. "Tako pride v življenju. Razlog ni važen, a prav je, da si iskren do sebe in do partnerja, če v zvezi nisi zadovoljen. Saj nismo 200 let nazaj, da bi s partnerjem vztrajali za vsako ceno," pravi.

 

Novega partnerja nima, se pa že devet let uspešno posveča lastnemu poslu, to je ustvarjanjem unikatnega usnjenega nakita, dodatkov in kitarskih pasov, ki jih prodaja v svoji trgovini na Trubarjevi v Ljubljani. Med njenimi rednimi strankami so celo legendarni Guns N' Roses, ki jim vsake dve leti naredi nove kitarske pasove. Nedavno je kitarski pas ustvarila tudi za Vlada Kreslina. Od tega tudi živi, čeprav pravi, da ima, tako kot vsak posel, tudi njen pluse in minuse. "V ustvarjanju res uživam, če ne bi, bi to težko počela. Ima pa svoje minuse, recimo tega, da delam ob koncih tedna, ker je takrat v mestu največ ljudi," še dodaja. 

Eva Breznikar | Avtor: Mediaspeed Mediaspeed

Komentarjev 5
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:05 21.maj 2024.

    Ja pa kako je to možno,res smo čist frapirani,že dva dni ne spimo

  • Avatar Ajda Virant
    ajda0 05:51 21.maj 2024.

    Bi lahko prenehali uporabljat v naslovih besedo "znana" ker to nista. Pojma nimam kdo sta. Ocitno pisec ne pozna znanih oseb, ker za vsakogar pise znani neznanci.

  • Avatar Tone Murgelj
    bumbar11 19:23 20.maj 2024.

    A smo zamudili VESOLJNI POTOP??? Same Brezvezne Neumnoati!!!!

Sorodne novice