Magazin > VIP
15230 ogledov

Kakšno telo! Naša voditeljica buri domišljijo v mini bikinkah

Gaja Prestor Instagram
Uff, Instagram je pregorel ...

Mlada Gaja Prestor, ki je ta teden dopolnila rosnih 21 let, je v zadnjih dveh letih postala ena izmed naših vidnejših estradnic. Nastop na Emi, mesto voditeljice na Planet TV in številni sledilci, ki jo obožujejo na Instagramu ...  Iz ljubke najstnice se je tako prelevila v pravo mlado zvezdnico, ki ji slava ni spodnesla tal pod nogami.

Poleg številnih talentov, pa ima Gaja tudi zavidljiv stas, ki ga občasno rada pokaže v kopalkah. Tako je pred dnevi svoje popolno telo pokazala odeto v mini bikinke z nekaj trakci in krpicami, ki prekrivajo le najbolj intimne predele. Da Gaja za svojo postavo z zdravo prehrano, gibanjem in kozmetičnimi tretmaji redno skrbi, ni skrivnost in to se ji tudi lepo obrestuje. Kot najstnica se je namreč spopadala z nekaj odvečnimi kilogrami in se kasneje, ko je shujšala, odločila tudi za estetsko operacijo, dvig prsi, kot je v preteklosti že zaupala tudi za zurnal24.si. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by G A J A (@gajaprestor)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice