Magazin > VIP
12574 ogledov

Kakšne kopalke! Ana Tavčar spet buri domišljijo ...

Ana Tavčar osebni arhiv
Po rdečih je pokazala še rumene kopalke.

Voditeljica na RTVS, Ana Tavčar, je s skokom v morje pozdravila letošnje poletje in svoje sledilce očarala v prelepih rumenih kopalkah. Da so enodelne kopalke že nekaj sezon spet zelo "v modi", se očitno zaveda tudi Ana, ki se je pred nekaj dnevi pokazala že v rdeči kreaciji. Doktorica germanistike in predana mamica dveh sinov, Gabra in Tima, je tudi tokrat navdušila svoje sledilce. "Postava, da te kap", "Kakšno telo", "Lepotica", "Kot morska sirena", "Elegantna in seksi", "Prelepa", Čudovita in krasna lepotička z lepo porjavelo barvo", se glasi le nekaj komentarjev Aninih navdušenih oboževalcev. 

Priljubljeno voditeljico smo že pred časom vprašali, kako ohranja fit postavo. Zaupala nam je, da stavi na jogo. "Zdi se mi, da lepo vpliva na držo, postavo in formira telo. Poleg tega obožujem sprehode, največkrat po naši lepi obali, nad Strunjanom v vetru ali v kraškem gozdu; s kolesom po Parenzani na sladoled in nazaj," je še dodala in vsem, ki mislijo, da je treba za takšno postavo stradati, zaprla usta. Ana pravi, da v njenem gospodinjstvu ni prepovedanih živil, pazi pa, da je hrana kakovostna. 

Od ločitve dalje se vsi sprašujejo, ali je srce lepe Ane že oddano. O tej temi ne daje izjav, je pa pred enim letom veliko prahu dvignila ta fotografija, ob kateri je svetlolaska zapisala: “Čustva in strast na valovih Benetk.” 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ana Tavcar (@ana__tavcar)

Komentarjev 9
  • sam1 09:53 01.julij 2024.

    Izgleda,da je novinar noro zatreskan vanjo,ker nam jo stalno poriva naprej,ampak najboljše bo,če kar njej izpove svoje emocije in ne posiljuje bralcev s takšnimi članki.......

  • vojko19 09:49 01.julij 2024.

    Tina jo je boljše unovčila kot ona!

  • PaPajapopi 07:53 01.julij 2024.

    Očitno je na prostem trgu in je lov nanjo odprt. Kako primitivno.