Magazin > VIP
35089 ogledov

Kakšna preobrazba Katie Holmes, pa še julija je bila videti tako!

katie holmes
1/4
Profimedia
Videti je, da si je opomogla.

Konec julija so svet pretresle šokantne fotografije igralke Katie Holmes med sprehodom v New Yorku. Zvezdnica, ki tega dne ni bila naličena, ni skrivala modric pod očmi, zdelo se je tudi, da je bila desna polovica njenega obraza zatečena. Kaj se je zgodilo, ni znano, se je pa dva dni prej med sprehajanjem po ulici prepirala po telefonu. 

Po tem pripetljaju je sledila še pomembna prelomnica v življenju Katie in njene hčerke Suri. 45-letnica je konec avgusta 18-letno hčerko pospremila v kampus univerze Carnegie Melon v Pittsburghu, kjer so ju paparaci ujeli med doživljanjem pravega vrtiljaka čustev - vse od sreče do žalosti. Zadnje obdobje je bilo za igralko torej vse prej od lahkega. 

A sedaj je Katie očitno prišla k sebi. Po tem, ko se je v javnosti pojavila z zabuhlim obrazom, je namreč poniknila. Zato so bili oboževalci še bolj presrečni, ko so jo videli na premieri Broadwayjske predstave Our Town v gledališču Barrymore v New Yorku.

Igralka v predstavi, ki se dogaja na začetku 20. stoletja, igra gospo Webb, ki ima hčerko Emily. Ta počasi postaja odrasla, njena mama pa mora pred vstopom v to obdobje poskrbeti, da jo dovolj dobro pouči o poroki in vsem, kar pride zraven v tej dobi. Predstava, ki jo je zvezdnica nedvomno vrhunsko odigrala, sicer doživlja mlačne odzive kritikov.

Katie se je na rdeči preprogi smejala do ušes. Za to priložnost je oblekla svetlečo črno obleko, črne petke in črne uhane, lase pa si je počesala nazaj in nosila naraven make up.

Očitno je burno obdobje zanjo mimo … Prepričajte se s pogledom v galerijo.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 2
  • Nevica 11:51 14.oktober 2024.

    To ni nobena posebna preobrazba - kaj šele v primerjavi z nekim junijem. Taka je vedno pred make upom. Potem pa ena tona korektorjev in šele potem klasična ličila... frizer in stilist.

  • Avatar Garancija
    Garancija 08:51 14.oktober 2024.

    Kdo je že to?