Magazin > VIP
72619 ogledov

Kakšna napaka! Na vrhu Nata Tino Gaber zamenjali zanjo!

tina gaber, robert golob Profimedia
Te zamenjave ne bo vesela ...

Premier Robert Golob, ki se v Washingtonu udeležuje vrha zveze Nato, je v torek na sprejemu za slovenske in ameriške predstavnike na veleposlaništvu izpostavil pomen deljenja skupnih ciljev, kot sta blaginja in demokracija, pri čemer pa da velikost in moč države nista pomembni.

V ZDA ga je na ta pomemben dogodek pospremila Tina Gaber, ki se je na uradnih slovesnostih ob premierju pojavila že večkrat. Kljub temu pa nekateri fotografi oziroma agencije zanjo še niso slišali. Vsaj tako kaže ... Ob skupni fotografiji para so pri Profimediji namreč zapisali: "Slovenski minister Robert Golob (desno) je s soprogo Jano Nemec Golob prispel na slavnostni dogodek ob 75. obletnici Nata v Mellon Auditorium v ​​Washingtonu."

tina gaber, robert golob | Avtor: Profimedia Profimedia

Golob se je ločil pred enim letom. Premier se je z ženo razšel sporazumno, uspešno sta se dogovorila tudi glede preživljanja in vzgoje njunih treh otrok ter glede delitve premoženja. Golob naj bi bil do bivše žene velikodušen tudi kar se tiče finančnega vidika ločitve, je poročala Lady.

Golob bo moral počasi popraviti zapis na Wikipediji, kjer je Janja Nemec še vedno navedena kot njegova soproga. 

 

Komentarjev 20
  • Avatar Garancija
    Garancija 07:37 11.julij 2024.

    Najmanj škode in blamaže bo,če ostaneta doma

  • Nevica 04:07 11.julij 2024.

    Ta napaka je bila vljudnostna poteza do goloba. Kaj pa naj bi sicer napisali? Našteli vse partnerje in napisali, da je golob prišel na vrsto kot 56. kandidat in je trentno njen uradni spremljevalec?

  • pravičnik77 21:23 10.julij 2024.

    ma kaj ta ku...a spet dela na naše stroške v Ameriki?