Magazin > VIP
9180 ogledov

Kako velika je že hčerka Luke Dončića!

anamaria goltes Instagram
Gabriela bo kmalu upihnila prvo svečko.

Prvega decembra lani se je svet veselil z našim košarkaškim asom Lukom Dončićem, saj je takrat izvedel, da sta se z zaročenko, manekenko Anamario Goltes, razveselila rojstva hčerke, ki sta ji nadela ime Gabriela.

Par kdaj pa kdaj deli kakšno fotografijo hčerke, njenega obraza pa svetu še nista pokazala. Deklica je z mamo večkrat obiskala očkovo tekmo in zdi se, da je na eni od njih nastala tudi ta črno-bela fotografija, ki jo je Anamaria objavila na Instagramu, saj Gabriela na njej nosi majico z Lukovo številko 77.

Sedem je očitno Lukova srečna številka ...

Še bolj prikupna kot fotografija male Gabriele v maminem naročju je ljubezenska zgodba tega mladega para. Luka je eno leto starejšo lepotico spoznal, ko mu je bilo rosnih 12 let, in sicer med počitnicami na morju.

Sedmega julija Luka in Anamaria praznujeta obletnico začetka njune ljubezni, 7. julija lani pa se je zgodil še večji dogodek. Luka je svojo izbranko takrat namreč zaprosil za roko. Na kolena je orjak padel na Bledu. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Luka Doncic (@lukadoncic)

Luka je očitno zelo pozoren partner. Na svojo Anamario se je spomnil tudi na materinski dan, ki ga v Ameriki praznujejo 12. maja. Kaj ji je poklonil, si lahko ogledate TUKAJ

 

Komentarjev 1
  • Ender3 10:26 25.oktober 2024.

    Pa koga briga Dončić.