Magazin > VIP
65639 ogledov

Kako sladka novica za Rosvito Pesek!

filip pesek, rosvita pesek Instagram
Znana novinarka in voditeljica bo kmalu dobila novo vlogo …

Da zasebno življenje Rosvite Pesek cveti, ni skrivnost, to pomlad pa je njeno družino razveselila še ena lepa novica. Legendarna voditeljica bo še letos postala babica. Njen sin Filip Pesek in snaha Nastja Kramer Pesek namreč pričakujeta dojenčka. 

"V zadnjih 14 dneh najbolj pogosto vprašanje meni in mojim bližnjim. 'A si noseča?', 'A je Nastja noseča?' Da ... počasi naraščajoč trebušček in dve košarici večji modrček je težko skriti. Potrjujeva, da je dojenček res na poti in se veseliva nove vloge, ki naju čaka,“ je Nastja, sicer solastnica uspešnega podjetja z zdravo prehrano in dodatki Malinca, sporočila na Instagramu in dodala nekaj prikupnih nosečniških fotografij. Trenutno je v četrtem mesecu nosečnosti. 

Komentarjev 17
  • TajaT 22:00 08.junij 2021.

    Ajoj, najbolj nedruzinska oseba kar jih poznam. Upam, da ne bo otrok prepupscen samemu sebi. Pa da ne omenim, da je se vskakega, s katerim je bila, prevarala.

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:13 08.junij 2021.

    Pa še nekaj. Tale pesek je treba prepelat na nora TV. Bolj tja sodi kot na nacionalko

  • Avatar Anion6anion
    Anion6anion 17:11 08.junij 2021.

    Aja pa še nekaj, ko se pa samopromotorjem kaj zalomi in se ločujejo pa novinarji ne smejo poročat ker je to vdor v njihovo zasebnost.

Sorodne novice