Magazin > VIP
25856 ogledov

Kaj se je zgodilo z dečkom, ki je igral mladega Forresta Gumpa?

forrest gump Profimedia
Ne boste ga prepoznali!

Michael Conner Humphreys je, ko mu je bilo osem let, dobil eno najbolj prepoznavnih vlog v zgodovini - igral je mladega Forresta Gumpa. Spomnimo. Film je bil nagrajen s šestimi oskarji, med drugim tudi z oskarjem za najboljšo moško glavno vlogo. Kipec je domov odnesel Tom Hanks. To je bilo davnega leta 1995 in Michaela danes verjetno nihče ne bi prepoznal.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Michael Conner Humphreys (@michaelconnerhumphreys)

Hollywoodu je kljub velikemu uspehu obrnil hrbet. Po končani šoli se je vpisal v vojsko in 18 mesecev služil v Iraku. Kot je dejal, ga je vojska zanimala že od nekdaj, saj sta v njej služila tudi njegov oče in stric. V intervjuju za Sun je povedal, da si slave nikoli ni želel, tudi zato ne, ker je veliko otroških zvezd hitro zabredlo v težave. Poudaril je, da ga starši nikoli niso silili v igranje, prav tako se družina ni želela preseliti v Los Angelesu, ko se je sinu nasmihala lepa kariera, ampak je ostala v Oregonu. "Hollywood ni zdrav za otroke," je povedal Michael in dodal: "Starši so odločitev, kaj bi rad počel, prepustili meni in me nisi silili v druge vloge."

38-letnik pravi, da imata z glavnim likom, s katerim je zaslovel, veliko skupnega. Tudi on rad teče in se je že večkrat udeležil maratonov, vojsko pa je služil v istem oporišču kot Elvis Presley, ki ga je Forrest spoznal ... "Smešno je, koliko je v mojem življenju povezav s Forrestom. Je to usoda?" se sprašuje Michael, ki je dokončal študij mednarodnih odnosov. Bi še kdaj igral v filmu? Da, če bi mu ponudili zanimivo vlogo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.