Magazin > VIP
4544 ogledov

Justin Bieber: Molite zame

justin bieber
Kako hudo je z mladim zvezdnikom?

Justin Bieber je že nekaj časa depresiven. Poleti, le kratek čas po razglasitvi zaroke s Hailey Baldwin, so paparaci posneli objokanega Bieberja, ki se je moral sredi kolesarjenja ustaviti, da se je pomiril.

Da se ne počuti dobro, je oktobra potrdil tudi njegov prijatelj, pred nekaj tedni pa se je začelo šušljati, da se je pri zvezdniku spet pojavila depresija. Anonimni vir trdi, da se je pevec že odločil za terapijo.

Da ima težave, je Justin v zapisu na Instagramu sedaj tudi potrdil in svoje oboževalce prosil, naj molijo zanj. "Upam, da boste razumeli, kaj prestajam. Borim se. Počutim se odtujenega in zares nenavadno. Vedno se poberem, zato me ne skrbi. Želel sem vas le prositi, da molite zame. Bog je zvest in vaše molitve pomagajo. Hvala,“ je zapisal.

Revija People poroča, da pevčeve duševne težave niso povezane z njegovim zakonom. Kot pišejo, je presrečen, da ima ob sebi Hailey. Zvezdnik je po besedah vira prepričan, da bo kmalu spet na nogah, saj ima ob sebi dobro ekipo.

 

 

 

Komentarjev 3
  • tone80 11:41 11.marec 2019.

    Ja, ja dečko malo zmanjšaj dozo poživil, imajo tudi stranski učinek. Spravi se nekam delat v fabriko 10 ur, pa ne boš psihič. Kaj ti dolarji če v glavi ni nič!

  • sam50 10:20 11.marec 2019.

    Jaz molim za ljudi,katere je pač življenje tako ali tako oškodovalo iz različnih razlogov- za takšne prepotentneže,kot je Justin in so svoje življenje sami zavozili,se mi pa čisto malo je....