Magazin > VIP
18978 ogledov

Jeremy Renner: Objavili klic na pomoč, naježila se vam bo koža

jeremy renner Instagram
Igralec je po malo več kot dveh tednih zapustil bolnišnico.

Igralec Jeremy Renner je takoj po novem letu doživel hudo nesrečo. Ko je želel pomagati sorodniku, čigar avto je zasnežilo, je skočil s snežnega pluga, ki pa je začel drseti po potki. Ko je poskušal skočiti nazaj na vozilo, je padel pod plug. Utrpel je hude poškodbe noge in izgubil veliko krvi. 

Več o tem TUKAJ. 

Igralec je bolnišnico lahko končno zapustil. Po spletu je sedaj zaokrožil posnetek klica na pomoč. Reševalce je obvestil Rennerjev sosed, ki mu je verjetno s hitrim posredovanjem rešil življenje. 

"Takoj, nekoga je povozil snežni plug. Pohitite. Zmečkalo ga je. Slabo je z njim," je povedal klicatelj, na vprašanje, ali obstajajo vidne poškodbe, pa je odgovoril: "Moj bog, ja. Pravi, da ima težave z rebri. Njegova desna stran. Desna stran prsnega koša."

Klicatelj je povedal, da je videti, kot bi imel počena rebra, opozoril pa je še na rano na glavi. Na posnetku se sliši Rennerjevo stokanje v ozadju. 

Ko so soseda opozorili, da ne vedo, koliko časa bo trajalo, da pridejo do njega, saj težave povzroča sneg, je ta odgovoril: "Njegovo dihanje postaja krajše, zato prosim."

"V redu boš, brat. Spravili te bomo od tod," je miril igralca. "Kako gre?" je vprašala dežurna na centrali za hitro pomoč. "Plitko dihanje, močne bolečine, je pri zavesti. /.../ Ne zaspi, ostani buden," je še povedal Rennerjev rešitelj.

Komentarjev 1
  • Svobodnež 11:18 21.januar 2023.

    Nam Slovencem se koža naježi čisto dovolj že ob naših prometnih nesrečah in ob neumnostih, ki jih nespametni, nekulturni in brezvestni vozniki počnejo na naših cestah.