Magazin > VIP
3332 ogledov

Jennifer Aniston namignila na zdravstvene težave

jennifer aniston
Prvi intervju po ločitvi.

Jennifer Aniston je po ločitvi zavrnila vse prošnje za intervjuje, za InStyle pa je naredila izjemo. Za septembrsko številko je spregovorila tudi o tem, zakaj nima otrok.

Zvezdnica pravi, da ima debelo kožo, zato se ponavadi neumnim naslovom v medijih smeje, opaža pa, da članki postajajo vse bolj absurdni. "Očitno poskušajo potešiti neko željo, ki jo ima javnost, a jaz se raje osredotočam na svoje delo, prijatelje, svoje živali in na to, kako bi lahko vsi pripomogli k temu, da bi bil svet lepši. Ostalo so smeti, ki jih je treba pospraviti nazaj v predalnik,“ je povedala 49-letnica in ob tej priložnosti naštela nekaj napačnih predstav, ki jih ima javnost o njej. "Uf, toliko jih je. /.../ 'Jen ne zna obdržati moškega' in 'Jen noče imeti otrok, ker je egoistična in preveč predana svoji karieri'. In da sem žalostna ter da imam strto srce. Z vsem spoštovanjem, nimam strtega srca. Ta nepremišljena predvidevanja … Nihče ne ve, kaj se dogaja za zaprtimi vrati. Nihče ne razmišlja o tem, da so nekatere teme zame in za mojega partnerja lahko občutljive. Ne vedo, kaj sem prestajala – zdravstveno in čustveno,“ je izjavila zvezdnica in tako namignila, da si je otrok želela, a jih iz zdravstvenih razlogov ni mogla imeti. "Na ženske pritiskajo, da morajo biti mame. Če niso, jih označijo za poškodovano blago. Morda moje poslanstvo na tej zemlji ni povezano z razmnoževanjem. Morda me čakajo drugačne stvari,“ je o tej temi še povedala igralka.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.