Magazin > VIP
9934 ogledov

Je Slovenija dobila nov umetniški parček?

matevž derenda Youtube
Sin Nuše Derende zagledan v soplesalko? Vprašali smo Nušo.

Nuša Derenda je pred kratkim izdala nov spot, in sicer za pesem Naj mi dež napolni dlan, v katerem je zaigral tudi njen sin Matevž. V spotu se stiska k mladi plesali Klari Koprivec, s katero sta zaigrala zaljubljeni par.  

Nuša je bila z njunim nastopom zelo zadovoljna. "Zaupala sem režiserju in igralcema. V spotu je kar nekaj lepih prizorčkov, ko se tudi malo vidi, da je odigrano.“ Odigrano? Se torej med mladima umetnika ne plete nič? "Matevž in Klara skupaj igrata v muzikalu, skupaj sta tudi zaplesala v oddaji Slovenski pozdrav. Sta prijatelja, lepo se ujameta. Slišala sem, da se govori, ampak jaz tega nič ne vem. Uradno ni nič. Klara je simpatično dekle, vedno bolj se spoznavamo zaradi dela pri muzikalu. Matevž ima veliko prijateljev in prijateljic. Ne sprašujem ga o teh zadevah in se s tem tudi ne obremenjujem. Naj ima čim več prijateljev, ko bo prišla pa 'ta prava', bo pa 'ta prava'. Naj uživa.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.