Magazin > VIP
4665 ogledov

Je Meghan s to odločitvijo užalila kraljico?

meghan markle Profimedia
Pred nekaj dnevi so objavili naslovnico revije Vogue, katere gostujoča urednica je bila Meghan Markle. Po objavi so se oglasili nekateri britanski novinarji in na glas povedali, kaj jih je zmotilo.

Dan Wootton, odgovorni urednik tabloida "The Sun", je v televizijski oddaji "Lorraine" povedal, da je prepričan, da se je kraljici Meghanina odločitev, da na takšen način sodeluje z revijo, zdela neumna. “Tega mnenja sem tudi jaz,” je še dejal in dodal, da se mu zdi problematično, da se je Meghan s tem projektom ukvarjala sedem mesecev, novinarjeve besede povzema Gala.

Podobnega mnenja je tudi avtorica Ingrid Seward, ki pravi, da je vojvodinja založniku revije, Conde Nast, naredila veliko uslugo, hiši Windsor pa s svojim delom na žalost ne. Tiho ni ostal niti Piers Morgan, znani kritik lepe Američanke. “Njeni znani prijatelji bodo nad sodelovanjem z Vogue navdušeni. Konec koncev je to revija, ki jo berejo.”

meghan markle | Avtor: Profimedia Profimedia


Kritična je tudi kolumnistka Sarah Vine. “Naše ljubezni si ne boš zaslužila s sprehodom po hodnikih Vogua. Zaslužila si jo boš, če boš delavna članica hiše Windsor, ki bo razumela, da so status in privilegiji dragulji, ki jih je treba ceniti.”

Je bila kraljica zaradi naslovnice jezna?
Nekateri so se spotaknili tudi ob izbor znanih žensk, ki krasijo naslovnico. Med njimi je namreč tudi premierka Nove Zelandije Jacinda Ardern, ki je najavila debato o izstopu države in Commonwealtha. Meghan pa je izpostavila tudi avtorico Chimamando Ngozi Adichie, ki meni, da bi morala biti Meghan naslednja glava Commonwealtha in ne princ Charles. Kraljici ta izbor verjetno ni bil všeč ...

Wootton še pravi, da je naslovnica preveč politična. “Večina ljudi je levo usmerjenih in proti Donaldu Trumpu,” je povedal. To je problematično zato, ker se morajo člani kraljeve družine v javnosti vzdržati političnih komentarjev.

Komentarjev 1
  • blayo 15:49 31.julij 2019.

    ...je na koncu zares past? Vse to in še več boste izvedeli v novem nadaljevanju Hrabrega Miška.