Magazin > VIP
296 ogledov

Je Jan zaljubljen v Goranovo bivšo?

Jan Plestenjak Žurnal24 main
Ali se je med Janom Plestenjakom in nekdanjo ženo Gorana Breščanskega prijateljstvo razvilo v ljubezen?

Po poročanju medijev naj bi se romantično zapletla priljubljeni pevec in lomilec ženskih src Jan Plestenjak in Metka Meti Pleško, ki je nekdanja žena pevca Gorana Breščanskega.

Ali to drži, smo skušali preveriti pri obeh. Plestenjak, ki mu pripisujejo romanco s številnimi znanimi Slovenkami, se je zavil v molk in ne želi govoriti o zasebnem življenju, prav tako je kakršnokoli komentiranje zavrnila Pleškova.

Je pa bil malce bolj zgovoren Breščanski. Na vprašanje, ali drži, da sta skupaj, je povedal naslednje: "To se me popolnoma nič ne tiče, drugih pa se tiče še manj. Jaz se ne vtikam v življenje drugih ljudi, to ni moja stvar. Popolnoma nič me ne zanima, ali sta ali nista skupaj."

Glede na to, da ima Goran z nekdanjo ženo dve hčerki, nas je zanimalo, kako bi na morebitno novo zvezo gledali njegovi hčerki. "Mislim, da ne bi bilo težav," je še odgovoril pevec skupine Sausages.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.