Magazin > VIP
18 ogledov

Jackovi otroci v mladinski center?

Katherine preprosto ne more normalno skrbeti za osem otrok. (Foto: Flynet/JLP) Žurnal24 main
Otroci pokojnega kralja popa bodo morda morali razkošni dom v Los Angelesu zamenjati za mladinski center. Tam bodo namreč pristali, če bo življenje pri babici Katherine še vedno neznosno.

Losangeleški mladinski center The Youth Welfare Office že dlje časa premišljuje, da bi pod svoje okrilje vzeli otroke pokojnega Michaela Jacksona. Življenje v hiši njegove matere Katherine je po mnenju pristojnih v centru dobesedno kaotično in povsem neprimerno okolje za otroke.

 

Otroci so preveliko breme

Za takšno stanje v hiši naj bi bili krivi predvsem otroci, saj mora 79-letna Katherine skrbeti kar za osem otrok. Poleg Jackovih potomcev Princea, Paris in Blanketa pod njeno streho živijo še otroci Michaelovega brata Randyja in Jermaina.

 

"Takšno stanje v hiši je za Katherine naravnost uničujoče. Osem otrok je zanjo odločno preveč, predstavljajo ji veliko breme," je razkril njen bližnji prijatelj.

 

 | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main

Mladinski center najboljša rešitev?

In čeprav se mnogim mladinski center ne zdi dobra rešitev za otroke kralja popa, bi se jim tam, sodeč po zadnjih dogodkih, godilo bolje. V javnost so namreč pricurljale govorice, da starejši otroci grozijo najmlajšemu Blanketu.

 

Nasilja med otroki naj bi bilo vedno več, nedavno pa so se morali vmešati celo varnostniki družine Jackson, da bi preprečili najhujše. Dogodek je tako prišel na ušesa tamkajšnjemu mladinskemu centru, ki resno premišljuje o tem, da bi Prince, Paris in Blanket zapustili prepolno hišo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.