Magazin > VIP
7524 ogledov

Izgubila 77 kilogramov: Znani Slovenki odstranili več kg kože, takšna je zdaj

nina golub Osebni arhiv
Presrečna v novem telesu.

Nina Golub, znana iz 3. sezone Big Brotherja, je izgubila neverjetnih 77 kilogramov. Mlada mamica dveh otrok se je za hujšanje odločila iz zdravstvenih razlogov.  "Po rojstvu drugega otroka, po ločitvi in vsem stresu pa sem morala jemati zelo močne tablete za pritisk, ki mi je kljub temu še vedno nagajal. Če malo pretiravam, bi lahko rekla, da sem bila zaradi zdravja nesposobna skrbeti za dva otroka. Ko je sin shodil, ju nisem več dohajala. Zapirala sem se vase, nikamor nismo šli, ker me je bilo strah, da bi se jima kaj zgodilo, ker se zaradi kilogramov nisem bila zmožna hitro odzivati. Takrat sem si rekla, da tako ne gre več in da moram najti rešitev," nam je zaupala januarja.

V novem telesu se je počutila odlično, a z njim povsem zadovoljna kljub temu ni bila, saj se je po hujšanju borila z odvečno kožo. Zelo se je veselila posega, a so ga februarja zaradi zdravniške stavke prestavili. Ker je zaradi prestavljenega posega utrpela finančno škodo in ker ji v bolnišnici niso mogli dati novega datuma, se je odločila, da poseg krije iz lastnega žepa. Stal jo je 3500 evrov. "Odstranili so mi štiri kilograme kože in podkožnega sloja. Celotni del od popka navzdol," nam je marca zaupala, sedaj pa nam je pokazala rezultat.

nina golub | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
"Počutim se fenomenalno. Neverjeten občutek je, ko lahko po toliko letih brez sramu oblečeš dvodelne kopalke, čeprav bi iz navade še vedno najraje oblekla enodelne. Pa ne samo to, tokrat sem lahko izbrala tudi barvo kopalk, ker sem imela več izbire. Super je. Dr Vrabič je mojster! Moram ga pohvaliti. Njegov odnos do pacienta, njegova skrb in profesionalnost. Posluša želje, poskrbi, da nisi samo številka. Odgovori na vsako vprašanje ..." nam je Nina odgovorila na vprašanje, kako se počuti, in dodala, da so rane zaceljene in da nima nobenih težav. "Funkcioniram že popolnoma normalno. Telovadim, plavam. Pač vse je super."

nina golub | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv
"Navdušena sem nad novo postavo. Ni mi treba več skrbeti, da bi se karkoli vnelo. Stanje na tehtnici je zdaj takšno, kot je bilo nazadnje v 3. razredu osnovne šole. Izgubila sem 77 kilogramov. Bitka se zdaj šele začne, to težo je treba držati. Občasno mi težave povzroča nizek pritisk, včasih mi je delal preglavice visoki ... S kakšno kavico več na dan se tudi to reši. Živim NOVO življenje," je navdušena.

nina golub | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

"Otroka čutita, da mi je zdaj lažje, in sta celotno okrevanje odlično sprejela. Res sem upoštevala navodila kirurga in prve 3 tedne samo ležala. Hvaležna sem staršem za vso podporo in pomoč, brez njih ne bi zmogla. Imela sem tudi dva najboljša negovalca, otroka. Brez njiju še na stranišče nisem smela. Res sta me presenetila s sočutjem, nežnostjo, potrpežljivostjo in razumevanjem. Ves čas sta skrbela zame, mi vse prinašala ... Ponosna sem nanju," je še povedala Nina, ki pa jo čaka še en poseg. "Avgusta me čaka še operacija zgornjega dela telesa. Komaj čakam, da uredim še to."

nina golub | Avtor: Osebni arhiv Osebni arhiv

 

Komentarjev 4
  • Pierre 11:47 10.julij 2024.

    Pa koga to briga?????

  • Plavi-mil 09:21 10.julij 2024.

    Če se ne bo držala diete, bo dobila vse nazaj, poznam osebo, katera je dala vse to skozi, ne vem koliko šivov je dobila, vse zaman v parih letih je dobila vse kg nazaj.

  • Majazmaja 08:09 10.julij 2024.

    Uau, bravo za tako izgubo teže! Tudi poseg je izjemno lepo uspel! Ampak zdaj lahko obleče tudi kakšne ne-stara-mama spodnje perilo in kopalke, ker tole ni za nikamor, definitivno pa NE za mlado žensko. :)