Magazin > VIP
3372 ogledov

Indira Ekić postala mamica, otroku nadela neobičajno ime

indira ekić Instagram
Indira Ekić in Matic Kolenc sta postala starša.

Resničnostna zvezdnica, podjetnica in vplivnica Indira Ekić je postala mamica. Z osebnim trenerjem Maticem Kolencem sta dobila sina Kaia. "V rokah drživa cel svet. Dobrodošel, Kai," je zapisala ob dveh posnetkih iz porodnišnice.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Indira Ekic (@indiraekic)

Par se je poročil junija letos. Tik pred veselim dogodkom sta Indira in Matic dopust preživela na sanjskem Baliju. Že pred odhodom na rajske počitnice je lepotica namignila, da tja odhaja s prav posebnim namenom. Vsi so mislili, da je izlet na Bali poročno potovanje, saj je v preteklosti povedala, da se želi poročiti v tujini, a ni bilo tako.

Indira in Matic sta se poročila v Sloveniji, in to na sredo. Sta pa na Baliju kupila poročna prstana. 

Indiro je Slovenija spoznala leta 2017, ko je kilograme klestila v resničnostnem šovu The Biggest loser Slovenija, v katerem je prišla celo do finala. Zmagala ni, je pa osvojila življenjsko nagrado, saj je v šovu spoznala svojega Matica, ki je v oddaji sodeloval kot osebni trener.

To pa ni edini šov, v katerem je par sodeloval, lansko leto sta se udeležila šova Super par in zmagala. Nagrado sta vložila v razširitev svojega posla, Indira ima uspešno kozmetično podjetje, Matic pa se ukvarja z osebnim trenerstvom.

 

 
 

Komentarjev 4
  • Avatar NickMason
    NickMason 10:04 15.oktober 2024.

    Pasja imena prevladujejo

  • iravadi 09:35 15.oktober 2024.

    Sm mislu, de bo Sandokan...

  • Grof 09:07 15.oktober 2024.

    Mi je bolj všeč Vjosa, za fantka pa Mohamed, oba pristna Slovenska, tudi Čorći, samo dani Jure ali Robi, čez mejo Roberto Zmazek