Magazin > VIP
2793 ogledov

Hugh Grant razložil, zakaj se mu je Hollywood odrekel

hugh grant Profimedia
Ta film bi mu skoraj uničil kariero.

Hugh Grant je za nekaj časa izginil iz Hollywooda. Pravi, da za dobrih sedem let – in to ne prostovoljno.

Pot navzdol se je za Angleža sicer začela leta 2005, po filmu Glasba in besedilo. "Kmalu po tem filmu leta 2005 sem postal nejevoljen. Dovolj mi je bilo vsega. Nato sem se leta 2009 vrnil in posnel še en film. Takrat se Hollywoodu nisem odrekel. Hollywood se je odrekel meni, ker sem s Sarah Jessico Parker posnel to polomijo,“ je za Los Angeles Times povedal Grant, ki ga lahko spremljate v novi Netflixovi seriji Zlom, v kateri igra tudi Nicole Kidman

Film Kje sta Morganova so kritiki raztrgali. V ZDA je priigral le 29 milijonov dolarjev, pol manj, kot je stalo snemanje. "Takrat so se čez noč končali dnevi, ko sem spadal med dobro plačane glavne igralce. Nerodna reč, ki pa je s seboj prinesla več prostega časa za druge stvari,“ pravi zvezdnik, ki je oče trem majhnim otrokom, ki so se rodili leta 2012, 2015 in 2018. "Sem star moški z majhnimi otroki in zelo utrujeno ženo. Gre torej za boj za preživetje,“ se je še pošalil 60-letni igralec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.