Magazin > VIP
585 ogledov

Hrvaška zvezdnica ne razume, zakaj je ta njen video tako popularen

Lana Jurčević Instagram
Mnoge je razburil izbor besed, s katerimi se je njen partner izrazil ...

"Ta videoposnetek ima skoraj pet milijonov ogledov na mojih profilih ... Zakaj," se sprašuje hrvaška zvezdnica Lana Jurčević. Gre za posnetek, na katerem je slišati njenega partnerja Filipa, kako ji med vožnjo z avtom da začinjen kompliment: "Ti si prava pra***, jaooo ... Zdaj sem te videl, na sredinskem ogledalu ..."  Lana je video opremila z napisom, da jo partner še po sedmih letih zveze obletava s komplimenti. 

"Človek, ki me ljubi tudi takrat, ko sem razmršena, godrnjava, v istih, razcapanih dneh ... Nobeno razmerje ni idilično in ni ravno. Toda tisto, kar je vedno bilo 'ravna črta' in nespremenljivo do zdaj, je ta ljubezen, ki si jo vsakdo zasluži, kadar gre in kadar ne gre. Ljubim vas in ljubim te, hvala ti Mičo," je še zapisala ob posnetku.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Na posnetku je videti kot iz škatlice, a Lana pravi, da je prav tako ljubljena tudi takrat, ko je vsa "razcapana". "Vidim, da se poistovetite. Vsak rad dobi kompliment, sploh od osebe, s katero ste že dolgo, tudi, če je v narečju ali žargonu. Počutim se ljubljeno tudi takrat, ko sem razmršena, v razcapanih oblekah po hiši in s 15 kilogrami več kot prej, hvala bogu. Mislim pa, da poleg podpore, včasih potrebujemo še kaj takega od partnerja, kar nas morda vrne v tiste trenutke na začetku razmerja, k tistim 'iskricam', ki so bile," je povedala zatem.

Lana pa bo iz besede, ki jo je kot kompliment uporabil njen partner in ki v žargonu pomeni zelo privlačna ženska, sedaj osnovala linijo oblačil.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Filip Kratofil in Lana sta skupaj že več kot šest let. Zvezo sta na začetku skrivala pred očmi javnosti, zdaj pa včasih objavita tudi skupne fotografije. 

"Je oseba, s katero si deliva zelo podobne vrednote in cilje, zato sva sprejela dejstvo, da velikokrat žrtvujeva prosti čas in morda nekaj skupnih trenutkov za to. Če bi stavila na nekaj, je to, da ne ljubi Lane, ki jo javnost pozna, ampak tisto, ki je med štirimi stenami," je leta 2020 pevka povedala v intervjuju. Novembra lani se jima je rodila hčerka Mayla Lily.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lana Jurcevic (@lalana)

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice