Magazin > VIP
2785 ogledov

Hotelska kamera: To je zadnja fotografija pevca One Direction

Liam Payne
1/4
Profimedia
Smrt je komentirala njegova družina, dekle Kate Cassidy pa še ne.

Včeraj je svet pretresla novica o smrti 31-letnega pevca Liama Payna, ki je zaslovel s skupino One Direction. Zanj je bil usoden padec s tretjega nadstropja hotela v Argentini. Številni oboževalci so mu v joku pred hotelom prižigali sveče in prinašali cvetje.

Zadnjo njegovo fotografijo je posnela hotelska kamera, preden je pevec, ki je nosil belo majico brez rokavov, vstopil v dvigalo.

Liam Payne | Avtor: youtube youtube

Njegova hotelska soba je bila v popolnem razsulu. V njej so našli steklenico viskija, vžigalnik in mobilni telefon. Pevec je pred smrtjo razbil ekran televizije, kar si lahko ogledate v galeriji. V kopalnici je bila poleg voska zažgana folija, na mizi pa raztresen bel prah, za katerega oblasti domnevajo, da je kokain.

"Naša srca so zlomljena. Liam bo za vedno živel v naših srcih in spominjali se ga bomo kot sladke, zabavne in pogumne duše. Kot družina se podpiramo po svojih najboljših močeh in iščemo zasebnost in prostor v tem težkem obdobju," je njegova družina povedala za BBC. Njegovo dekle Kate Cassidy se na smrt še ni odzvalo.

Pevec je padel kar 14 metrov v globino. Obdukcija je pokazala, da je ob padcu utrpel 25 poškodb, tako notranje kot zunanje krvavitve. Zato mu ni bilo več pomoči. V času padca je bil sam.

Malo pred smrtjo je menedžer hotela v paniki poklical reševalce, saj se je zbal za življenje Liama. Vsebino telefonskega klica preverite TUKAJ.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.